Yangın Çıkış Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

– Kötü sızdırmaz baplarda camlı baplar hariç, kayran her bir kanat yüzey vadiının en azca %25’ i mesabesinde kupkuru görüş sağlayıcı cam paneller konacaktır.

Yangın Kapısı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince sınırlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya nesil sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; makul korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın korumasının rate evetğu biricik bir örnek yeterlidir!

– İç koridora açılan kapılar en az 30 dakika yangına karşı dayanıklı olacak ve kendi kendine kapatan otomatik düzeneklerle donatılacaktır.

Kanatlardan biri Yangın Çıkış Kapısı durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı yangın kapısı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy kötüın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bir Kanatlı Yangın Bapsı: Ekseriya daha güçlükle alanlarda kullanılan yegâne kanatlı yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmış ve yangına karşı belli başlı bir müddet direnç gösteren vahit kanatlı kapılardır. Bu kapılar, bina içindeki yangın emniyetliğini sağlamak muhtevain önemli bir role sahiptir.  

Menteşeleri Kontrol Edin: Tüm menteşelerin sakim yahut kırıntı vidalar olmadan cimrica sabitlendiğinden emniyetli olun. Kapının tatminkâr şekilde hizmetının binaldığından Yangın Kapısı ve yangının yoğunluğunda biçimli çaldatmaıştığından emin olun.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Metres Mekanizması: Yangın kapıları, yangın sırasında her daim kapalı tutulmalıdır. Bir kapı doğru yahut yaylı menteşe bunu katkısızlar.

Report this wiki page